0405003368

Kiinteistöpalvelut kattavalla kalustolla Turun alueella

SOFSAM-KIINTEISTÖPALVELU suorittaa kiinteistöpalvelut kattavalla ja ketterällä kalustolla. Olemme kiinnittäneet kalustoomme erityistä huomioita, jotta asiakkaamme saavat monipuolista palvelua samasta paikkaa. On varsin kätevää, kun voi teetättää kaikki kiinteistöpalvelut samalla taholla. Mekin tiedämme tällöin kohteen erityispiirteet, olivatpa kyseessä auraukset, lakaisut tai nurmikon leikkuut.

Tutustu kalustoomme ja teetä Sinäkin kiinteistöhuoltopalvelut meillä. Saat meiltä ammattitaitoista kiinteistöhuoltoa ja -hoitoa Turun, Kaarinan ja Paraisten alueella.

Ota yhteyttä

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa

Kattavat kiinteistöpalvelut - Turku, Kaarina ja Parainen

SOFSAM-KIINTEISTÖPALVELU tarjoaa ammattiosaamista kaikkiin kiinteistönhuolto ja -hoitotöihin. Huolehdimme kiinteistöjen huolto- ja hoitotöistä, piha-alueiden siisteydestä ja talvikunnossapidosta sekä portaiden ja yleisten tilojen siisteydestä. Saat meiltä myös laadukkaat siivouspalvelut kaikkiin kohteisiin. Meillä on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita, niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin julkista sektoria, Turun, Kaarinan ja Paraisten alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous kiinteistöpalvelustamme

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Miksi järjestää siivous- ja kiinteistöpalvelut juuri meidän kauttamme?

SOFSAM-KIINTEISTÖPALVELUN toimintaperiaatteisiin kuuluu palvella asiakkaitaan hyvällä, palvelevalla asenteella. Meille jokainen asiakas on tärkeä, siksi toimimmekin joustavasti ja asiakasta kuunnellen. Järjestämme kiinteistö- ja siivouspalvelut järkevällä tavalla juuri Sinun kohteeseesi räätälöitynä kokonaisuutena. Monipuolisen kiinteistönhoitokaluston avulla voimme tehdä esimerkiksi piha-alueiden kunnossapitotyöt kesällä ja talvella, joten tiedämme ja tunnemme kohteesi erityispiirteet hyvin. Meihin voi myös aina huoletta ottaa yhteyttä jos jokin asia askarruttaa. Tutustu palveluumme Turun, Kaarinan ja Paraisten alueella.

Kysy lisää tai lähetä suoraan tarjouspyyntö